Reserveren
Veerweg 76, 4493 AT Kamperland 08:00 - 22:00

Reserveereen tafel
  Vergaderlocatie Zeeland

  Bent u op zoek naar een inspirerende en verassende vergaderlocatie in Zeeland? Bij Restaurant Amable in Kamperland zit u goed! Of het nu gaat om een vergadering, brainstormsessie of kleinschalig congres, u kunt bij ons terecht. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld voorafgaand, tijdens of na uw bijeenkomst een maaltijd nuttigen? We regelen het graag voor u. Dankzij onze centrale ligging in Zeeland is de vergaderlocatie goed te bereiken voor iedereen uit Zeeland en omgeving.


  Faciliteiten

  Alle benodigdheden om uw vergadering of evenement te doen laten slagen zijn voor handen bij ons. Of het nu gaat om een beamer, schermen of een geluidinstallatie; we regelen het graag voor u. U kunt bij ons terecht met maximaal 300 personen. Ook verzorgen we diners en borrels. Al met al is ons restaurant dus heel geschikt als vergaderlocatie in Zeeland.

  Locatie

  Amable Kamperland is een restaurant en vergaderruimte op een unieke locatie; in een voormalig kerkgebouw. Dit geeft een vol karakter en een unieke sfeer. U ziet het direct wanneer u bij ons binnenloopt. Dankzij de unieke locatie is ons restaurant een bijzondere en inspirerende vergaderlocatie.

  Meer weten?

  Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan gerust contact met ons op. We informeren u graag over de mogelijkheden.


   

  Amable.

  Een Brasserie Met Historie
  Elke dag open van 10:00 tot 22:00

  Veerweg 76
  4493 AT Kamperland

  Tel: 0113 – 852734
  Mail: info@amablekamperland.nl