Reserveren
Veerweg 76, 4493 AT Kamperland 08:00 - 22:00

Reserveereen tafel
  Restaurant Noord-Beveland

  Restaurant Amable ligt in het pittoreske dorpje Kamperland, gelegen in de Zeeuwse gemeente Noord-Beveland. Bij Amable kunt u volop genieten van verrassende gerechten in een authentieke sfeer.

  Bent u op zoek naar een restaurant met sfeer in Noord-Beveland? Dat kan bij Amable. Bij ons restaurant in Noord-Beveland kunt u terecht voor een heerlijke lunch, diner of een goede kop koffie. Amable zit vol karakter. Dat merkt u direct als u bij ons binnenkomt. In een voormalig hervormde kerk met een rijke geschiedenis heeft Amable het verleden in acht gehouden, gecombineerd met een moderne twist. De authentieke details zorgen voor een gezellige sfeer.

  Reserveer direct »


  Versen lokaal

  De producten uit ons restaurant in Noord-Beveland staan voor vers en lokaal. De menukaart van Amable zit boordevol gerechten die we met liefde en passie bereiden van verse en lokale producten. Een heerlijke combinatie van gerechten uit de traditionele Franse keuken, gecombineerd met Oudhollandse smaken van grootmoeder in een nieuw jasje. In onze gebakken makreel, spiering en surf en turf ziet u deze moderne twist terug.

  Familiebrasserie

  Bij Amable is iedereen welkom. Onze familiebrasserie is geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, maar ook voor grote families of groepen. Ook voor feesten en partijen kunt u bij ons terecht. Zo is Amable ook zeer geschikt als vergaderlocatie, trouwlocatie of andere feestelijke bijeenkomsten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

   

  Amable.

  Een Brasserie Met Historie
  Elke dag open van 10:00 tot 22:00

  Veerweg 76
  4493 AT Kamperland

  Tel: 0113 – 852734
  Mail: info@amablekamperland.nl