Reserveren
Veerweg 76, 4493 AT Kamperland 08:00 - 22:00

Reserveereen tafel
  RestaurantKamperland

  De Amabelse Sfeer
  Bent u op zoek naar een restaurant in Kamperland? Bij Brasserie Amable bent u van harte welkom! Bij ons kunt u terecht voor lunch, diner of een goede bak koffie. Ons restaurant is gehuisvest in een unieke kerk, voorzien van een rijke geschiedenis. Die geschiedenis en unieke locatie ziet u dan ook terug in onze brasserie.

  Lokale producten

  Bij Amable werken we uitsluitend met de beste lokale producten. De kwaliteit van de producten en onze passie voor goed eten drukt zich uit in onze producten. Ons restaurant staat voor vers en lokaal en dat is te zien aan onze menukaart. Wij bieden u een toegankelijke kaart met smaakvolle en herkenbare gerechten. Helemaal in het verlengde van de authentieke elementen die dit gebouw rijk zijn. In ons restaurant in Kamperland komen de smaken van onze prachtige provincie tot leven, en daar zijn wij trots op!

  Reserveer direct »


  Authentiekeervaring

  Een Amabele Ervaring
  Kamperland is gelegen in de Zeeuwse gemeente Noord-Beveland. Wat vroeger een erg geïsoleerde regio was, is tegenwoordig uitgeroeid tot een aantrekkelijke regio voor toeristen. Dat is ook niet gek want er is voor ieder wel wat te beleven in Kamperland. De Kamperlandse duinen zijn een fantastische regio om te wandelen en het Noordzeestrand biedt altijd diversiteit. Bij Amable, het restaurant in Kamperland, kunt u deze sfeer voelen, ervaren. Brasserie Amable is gevestigd in een voormalig hervormde kerk wat garant staat voor een onvergetelijke ervaring. Onze klanten vertrekken altijd positief verrast, met gevulde magen en blije gezichten. Daar doen wij het voor!

  • Hét restaurant van Kamperland
  • Heerlijk lunchen en dineren
  • Authentieke locatie
  • Zeeuwse sfeer
  • Heerlijke lokale producten


  Feestenen Partijen

  Familie Brasserie Amable
  Ook voor partijen of feesten kunt u terecht bij ons restaurant in Kamperland. Zo verzorgen regelmatig diverse bruiloften, zakelijke borrels en diverse andere feestelijke bijeenkomsten. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0113-852 734 of te mailen naar info@amablekamperland.nl.

  • Vandaag ben ik tussen de middag wezen lunchen bij Amable. Het eten smaakte erg goed, zag er allemaal netjes uit en het personeel was erg vriendelijk. Zeker een aanrader!
   Ufuk Barutci
  • Zaterdag voor het eerst gegeten bij Amable. Ontzettend mooi restaurant gecreëerd in een prachtige oude kerk. Sfeer was super gezellig en het personeel was top. Eten was heerlijk en heel bijzonder. Dank je wel Amable komen zeker snel terug.
   Marion Van de Laar
  • Gastvrij, schitterende ambiance, hartelijke ontvangst, uitstekende gastheer en goed eten.
   Marjo Vingerhoed
   

  Amable.

  Een Brasserie Met Historie
  Elke dag open van 10:00 tot 22:00

  Veerweg 76
  4493 AT Kamperland

  Tel: 0113 – 852734
  Mail: info@amablekamperland.nl