• Restaurant Amable

  OVER.

  Zoekt u een restaurant in Kamperland? Dan bent u bij restaurant Amable aan het juiste adres! Bij ons kunt u culinair genieten van lokale smaken en verrassende gerechten in authentieke sfeer. Het restaurant is gevestigd in een voormalig kerkgebouw, vol van karakter!

  BENIEUWD NAAR HET GEHEIM VAN AMABLE?
 • Wij zijn

  Amable.

  Amable vertalen wij vrij naar sympathiek, charmant, zachtaardig, genoeglijk en gastvrij. Wij vertrouwen erop dat u dit ook zo beleeft tijdens uw lunch of diner in ons restaurant!

  Bekijk de menukaart Contact
  Amable.
 • KAMPERLAND

  PITTORESK.

  Het dorp Kamperland is gelegen in de Zeeuwse gemeente Noord-Beveland. En wat heeft Zeeland veel te bieden! Zo kunt u fantastisch wandelen in het wandelgebied de Kamperlandse duinen, of over het Noordzeestrand; één van de schoonste kusten van Nederland. Voor echte lokale, Zeeuwse gerechten gaat u lekker uit eten in Amable Kamperland. Genieten van seizoensgebonden producten en culinaire gerechten!

  CONTACT
  PITTORESK.
 • Voor culinaire gerechten

  WIJ ZIJN AMABLE.

  Bij Amable kunt u terecht voor een heerlijke lunch, diner of een lekker kopje koffie met appeltaart. In Chef’s innovatieve gerechten zijn veel Oudhollandse smaken te herkennen. Zo werken wij met seizoensgebonden producten, en zelfs groenten, fruit en kruiden uit eigen tuin!

  Reserveer
  WIJ ZIJN AMABLE.
 • WAT GASTEN BIJ ONS ERVAREN

  Vincent Res
  Vincent Res
  2023-04-01
  Heerlijk gegeten. De gerookte Pieterman was een verrassing. Had een arrangement met bijpassende wijn. Eerste gang ging het goed. Proeven en uitleg van de wijn. Tweede gang kreeg ik de wijn halverwege het gerecht. Even vlug. Bij het dessert maar om de wijn gevraagd.
  Anja V
  Anja V
  2023-03-24
  Aanrader
  Geert Govaerts
  Geert Govaerts
  2023-03-23
  Zeer leker gegeten en vriendelijke bediening. Een aanrader we gaan zeker terug.
  n lemmens
  n lemmens
  2023-03-20
  50 jaar geleden daar op zondag naar de kerk geweest, dussss heel leukkkkk,andre tijden!!!!!
  Rob Noy
  Rob Noy
  2023-03-18
  klasse Restaurant in einem alten Kirchengebäude. Perfekter Service, einfallsreiche Gerichte und gute Getränkeempfehlungen (Wein oder Bier) zu allen Gerichten. Wir kommen gerne wieder.
  Steven Hensen
  Steven Hensen
  2023-03-15
  Niet gegeten, maar paar heerlijke wijnen gekocht. Hebben ook een webshop voor wijn.
  Renate Wagner
  Renate Wagner
  2023-03-11
  Sehr schöne Atmosphäre Leckers Essen toller Service
  Sharon Rodie
  Sharon Rodie
  2023-03-11
  Prachtig restaurant in een voormalig kerkje. Vriendelijk personeel. Mooie en lekkere gerechten. Jammer dat er weinig keuze is voor vegetariërs. Een aanrader als je culinair wilt eten!

  BEOORDEEL ONS