• Restaurant Amable

  OVER.

  Zoekt u een restaurant in Kamperland? Dan bent u bij familie brasserie Amable aan het juiste adres! Bij ons kunt u genieten de toegankelijke en verrassende gerechten in authentieke sfeer. Het restaurant is gevestigd in een voormalig kerkgebouw. Vol van karakter!

 • Wij zijn

  Amable.

  Amable vertalen wij vrij naar sympathiek, charmant, zachtaardig, genoeglijk en gastvrij. Wij vertrouwen erop dat u dit ook zo beleeft!

  Bekijk de menukaart Contact
  Amable.
 • KAMPERLAND

  PITTORESK.

  Het dorpje Kamperland is gelegen in de Zeeuwse gemeente Noord-Beveland. Wat vroeger een vrij geïsoleerde regio was, is tegenwoordig uitgegroeid tot een aantrekkelijke regio voor toeristen. Dat is ook niet zo gek, want het heeft voor ieder wel wat te bieden. De Kamperlandse duinen zijn een fantastisch wandelgebied en iets verderop vindt u het Noordzeestrand: een van de schoonste kusten van Nederland. En dag sluit u natuurlijk af met een heerlijk diner bij Amable!

  PITTORESK.
 • Voor smaakvolle gerechten

  WIJ ZIJN AMABLE.

  Bij Amable kunt u terecht voor een heerlijke lunch, diner of een lekker bakje koffie. Ook aan de kinderen is gedacht met een speciaal kindermenu. In de gerechten zijn veel Oudhollandse smaken te herkennen. Zo worden er vlees- en visklassiekers geserveerd die per ons worden afgesneden.

  Reserveer
  WIJ ZIJN AMABLE.