• Restaurant Amable

  OVER.

  Zoekt u een restaurant in Kamperland? Dan bent u bij restaurant Amable aan het juiste adres! Bij ons kunt u culinair genieten van lokale smaken en verrassende gerechten in authentieke sfeer. Het restaurant is gevestigd in een voormalig kerkgebouw, vol van karakter!

 • Wij zijn

  Amable.

  Amable vertalen wij vrij naar sympathiek, charmant, zachtaardig, genoeglijk en gastvrij. Wij vertrouwen erop dat u dit ook zo beleeft tijdens uw lunch of diner in ons restaurant!

  Bekijk de menukaart Contact
  Amable.
 • KAMPERLAND

  PITTORESK.

  Het dorp Kamperland is gelegen in de Zeeuwse gemeente Noord-Beveland. En wat heeft Zeeland veel te bieden! Zo kunt u fantastisch wandelen in het wandelgebied de Kamperlandse duinen, of over het Noordzeestrand; één van de schoonste kusten van Nederland. Voor echte lokale, Zeeuwse gerechten gaat u lekker uit eten in Amable Kamperland. Genieten van seizoensgebonden producten en culinaire gerechten!

  PITTORESK.
 • Voor culinaire gerechten

  WIJ ZIJN AMABLE.

  Bij Amable kunt u terecht voor een heerlijke lunch, diner of een lekker kopje koffie met appeltaart. In Chef’s innovatieve gerechten zijn veel Oudhollandse smaken te herkennen. Zo werken wij met seizoensgebonden producten, en zelfs groenten, fruit en kruiden uit eigen tuin!

  Reserveer
  WIJ ZIJN AMABLE.