Dit is ons Suzekind van Amable

Goede kans dat u deze juffrouw al eens heeft ontmoet. Suzanne, zoals ze volledig heet, staat al sinds het begin van Amable in het personeelsbestand. Inmiddels is ze uitgegroeid van afwasser tot barvrouw en gastvrouw, en is ze onmisbaar in het restaurant.

 

We willen onze Suus voor geen goud missen,” aldus Chef.

 

Suzanne is niet alleen bij Amable een zeer gewaardeerde kracht, maar ze werkt ook nog eens in de kinderopvang. Zorgzaam als ze is vindt het fantastisch om met kleine kinderen te werken.

 

Het is een lekker afwisselde baan en altijd gezellig, en dat niet alleen bij Amable, maar ook bij die kindjes op de opvang.

 

Naast alle uren die Suus voor één van haar baantjes werkt, knuffelt ze ook heel wat af met haar kat. “We hebben hem gered uit het asiel toen hij vier jaar was. Hij heeft een genetische afwijking, hij mist namelijk een chromosoom. Hierdoor is hij wit met blauwe ogen en doof, maar dat maakt hem niet minder lief!”

 

Suzanne ook ontmoeten? Ze is ieder weekend wel in Amable te vinden voor het opnemen van uw bestelling of het maken van de lekkerste drankjes.

 

RESERVEREN

You may also like