Mogen wij u voorstellen: Robin

Toekomstige ondernemer

Hallo iedereen, mijn naam is Robin.

U zult het niet geloven, maar wat ik het liefste doe is werken. Zo alleen een echte workaholic kan doen. Ik heb, sinds ik voor het eerst werken mocht, altijd voor de Roompot gewerkt. Bij de welbekende camping stond ik voornamelijk in de supermarkt en groeide ik uit tot vaste waarde. Ik had nooit gedacht dat werken in de horeca iets voor mij was. Toch heb ik me eens over laten halen om gewoon is mee te lopen bij Amable en sindsdien is er een hele wereld voor mij open gegaan.

Het creëren van nieuwe gerechten, smaakcombinatie en dat samen zien komen op het bord is zó interessant en uitdagend. Ook kan ik genieten van de gekkigheid die we in de keuken hebben. 

Robin

Tuurlijk, het is hard werken maar we kunnen het uitstekend leuk hebben met elkaar. Uiteindelijk hoop ik ondernemer te worden. Een camping of restaurant, het spreekt mij beide aan. 

Met mijn opleiding in bedrijfsadministratie zet ik de eerste stappen naar hopelijk een mooie toekomst. Aan mijn werkinstelling zal het in ieder geval niet liggen.

You may also like