Mogen wij u voorstellen - Matse!

Jongste gastheer van Zeeland

Mogen wij u voorstellen aan de jongste gastheer van Amable? U heeft hem wellicht al eens zien werken bij Amable, met de nadruk op werken, want Matse staat écht nooit stil! Matse is de jongste medewerker van Amable, maar dat zou u niet zeggen als hij bij u aan tafel staat.

Met zijn enthousiasme en professionaliteit lijkt hij al bijna volwassen, maar Matse is eigenlijk nog maar een tiener. Toen hij snuffelstage mocht lopen voor school, wilde Matse maar één ding: Werken in het restaurant van zijn grote broer Lloyd! Nu, al bijna een jaar later, is Matse niet meer weg te denken uit het team van Amable. En daar zijn we niet alleen blij mee, maar ook óntzettend trots op!

 

“Ik kom uit een grote, ondernemersgezinde familie. Dus ik heb heel wat te bewijzen aan mijn grote broers en zussen. Ik werk daarom zo hard als ik kan, iedere keer weer! Gelukkig is het heel leuk werk, en hebben we een gezellig team, dat maakt het een stuk makkelijker.”

– Matse

 

“Natuurlijk doe ik ook leuke dingen; zo ga ik graag chillen met mijn vrienden of een spelletje op mijn Playstation spelen. Daarnaast ben ik meerdere keren in de week op het voetbalveld te vinden. Op de voetbal sta ik in de verdediging, recht of links van het veld. En wat blijkt? Stonden mijn broers daar vroeger ook! Blijkbaar lijken we niet alleen qua uiterlijk op elkaar.. Wie er beter is? Daar zullen we helaas nooit achterkomen, want mijn broers zijn inmiddels al gestopt met voetballen. Maar op de Playstation win ik het voetbalspel FIFA zeker weten van ze!”

 

“Wat ik later wil gaan studeren? Dat weet ik nog niet precies. Gelukkig heb ik nog eventjes om dat te bedenken. Maar ik denk dat het economie wordt. Dat heb ik van huis uit mee gekregen, en daar ben ik goed in. Als het werk later maar net zo leuk is als hier bij Amable.” Aldus Matse.

 

Nou Matse, als jij zo je best blijft doen, dan weten wij zeker dat je alles kunt worden wat je wilt zijn!

“Anders kun je altijd bij Amable blijven, daar kunnen we jou harde werken zeker gebruiken.”

zegt een trotse Chef met een knipoog.

 

Komt u Matse ontmoeten bij Amable?

 

Reserveer

You may also like