Mogen wij u voorstellen: Kayleigh

Gastvrouw met een droom

Hallo iedereen, mijn naam is Kayleigh.

Ik ben 18 jaar oud en woon samen met mijn moeder en mijn 5 jarige broertje Damian in Goes. 4 dagen in de week kom ik met het openbaar vervoer naar Amable. Waarom ik niet in Goes werk? Omdat ik hier met plezier werk, gezellige collega’s heb en lekker uren kan maken.

Amable Kamperland - Kayleigh

Samen met mijn collega Wouter (onze keukenheld) rij ik vaak weer terug, mijn vriendje Roy komt me soms ook ophalen. Buiten het werk om ga ik vaak uit met mijn vriendinnen, dan zoeken wij de leuke feestjes op. Soms teken of schilder ik, lekker rustig in mijn eentje.

Aankomend schooljaar ga ik de opleiding Biologisch Medisch Analist volgen. Wat echt een droom is om te gaan doen! Uiteindelijk zou ik graag medicijnen willen ontwikkelen, om mensen écht te kunnen helpen aan een goede gezondheid. Door een hersenvliesontsteking vorig jaar moest ik het helaas een jaar uitstellen, maar ik kan niet wachten om aan de opleiding te beginnen!

Wat ik leuk vond om mee te maken in het restaurant was dat een stel mij specifiek had benoemt in hun positieve recensie. Ik voelde me toen best trots en ik doe mijn best om uiteindelijk iedereen zo ver te krijgen.

 

You may also like