Mogen wij u voorstellen: Jareza

Restaurantmanager in spé

 

Dag lieve mensen,

 

Mijn naam is Jareza, en ik ben het nieuwste lid van het team van Amable. Sinds 1 december ’21 ben ik begonnen als manager in spé. Een baan die goed aansluit op mijn schoolopleiding. Ik hoop de komende jaren uit te groeien tot restaurantmanager en te zorgen dat alle gasten van Amable aan niets ontbreken.

 

 

Naast werk kunt u mij op het voetbalveld vinden. Als laatste vrouw weerhoud ik de tegenstander van scoren. Dit doe ik bij het eerste van het vrouwenelftal van WVV. Natuurlijk doen we er alles aan om boven in de ranglijst te komen.

 

Nog even en dan ga ik samenwonen met mijn vriend Andor. Tot die tijd word ik iedere dag thuis verwelkomd door Jackie de Jack Russel, de hond van mijn ouders. Een schat van een hond, tenminste, als hij slaapt. Hij waakt over ons, vooral als we aan het stofzuigen zijn. Dan moet en zal hij ons beschermen en denkt hij zich in de ring te bevinden.

 

Het meest bijzondere wat ik heb gedaan, is mijn reis naar Suriname. Een hele ervaring om Paramaribo te ontdekken. De mensen daar zijn zó open, vriendelijk en gezellig. Juist dát hoop ik mee te nemen naar Amable en zo een waardevolle toevoeging te worden aan het team.

 

Ik kan niet wachten om u te mogen ontmoeten.

You may also like