Mogen wij u voorstellen: Iris

Manager in spé

Hallo iedereen, mijn naam is Iris.

Bijna 2 jaar werk ik voor Amable, ook daar maak je veel leuke dingen mee. Het team, dat uitgegroeid is tot een vriendengroep, brengt een geweldige sfeer. Uiteraard helpen ook de gasten daar zeker aan mee.

Zo kregen we laatst van jaarlijks terugkerende gasten een vlaai van de beste vlaaienbakker van Limburg. Ik kan nu al niet wachten tot ze volgend jaar de beloofde Bossche bollen komen brengen! Wat ook super leuk was, dat gasten mij een keer wilden omhelzen omdat ze geen kleingeld hadden voor de fooi. Als dat geen sfeer brengt op de werkvloer..!

Mag ik u voorstellen: IrisOp vrijdag pak ik mijn klarinet om naar Muziekvereniging Apollo te gaan. Dat doe ik al sinds ik klein was, en nog steeds vind ik dat ontzettend leuk om te doen. Dit jaar hebben we ons 130 jarig bestaan. Dat gaan we op 8 en 9 november vieren met een groots concert. Ieder jaar probeert de vereniging zoiets te doen. Het leukste blijft toch wel onze reis naar berlijn waar we op straat concerten gaven en in een grote kerk mochten spelen. De positieve reacties die ervan kwamen, dáár doe je het voor.

Mijn zusje Femke is tevens mijn collega, zij staat in de afwas. Niek, mijn 10 jarige broertje, droomt ervan om bij ons in de bediening te komen werken. Zo wordt Amable een ware familie brasserie.

You may also like