Mogen wij u voorstellen: Daniela

Sympathieke gastvrouw

Hallo iedereen, mijn naam is Daniela.

Oorspronkelijk kom ik uit Roemenië, en op mijn 9e jaar ben ik naar Nederland gekomen. Sinds vorig jaar juni hoor ik bij de Amable club.

Ik volg de opleiding Maatschappelijke Zorg bij Scalda in Goes. Afgelopen jaar liep ik stage in de ouderenzorg, wat een hele mooie ervaring was. Aankomend jaar ga ik bij de klimopschool stage lopen, een school voor speciaal onderwijs, dat lijkt mij een hele bijzondere ervaring.

Uiteindelijk hoop ik een opleiding toegepaste psychologie te volgen. Ik zou graag als begeleider mensen willen helpen door hun een beter gevoel te geven.

Mijn vriendje Pepijn heb ik leren kennen op een feestje bij klasgenoten thuis. Het klikte gelijk! Ik vergeet nooit meer dat hij op ons jubileum voor meer dan 100 medeleerlingen de microfoon pakte, en zei dat ik het mooiste ben wat hem is overkomen en dat hij van mij houdt. Super romantisch toch?

Ik werk met heel veel plezier bij Amable, de sfeer, de collega’s en bovenal de interactie met de gasten, ik kan er écht van genieten. Soms kan ik een beetje onhandig zijn. Zo heb ik in de drukte een keer vol overtuiging een vork ingedekt voor het dessert, dat had een lepel moeten zijn. De vaste gasten keken mij stomverbaasd aan, alsof ze water zagen branden. Tot ik het me plots realiseerde en in de lach schoot. Ach een foutje blijf je toch houden.

You may also like