Chef's Take Away & Delivery

Het juiste samenspel van spijs en drank, bij U op de bank

Daar is het menu dan eindelijk! Chef is super blij en enthousiast om weer de keuken in te mogen. De afgelopen dagen is hij al druk in de weer geweest met alle voorbereidingen. Deze gerechten kunt u vanaf vrijdag 8 mei ’20 bestellen bij Chef. Hoe het in zijn werk gaat? Leest u verder.

Chef“Laten we het menu samenstellen uit de lekkerste gerechten”, zei Chef. Vooral de bekende favoriet, de ribfingers, kon natuurlijk niet ontbreken. Maar Chef zou Chef niet zijn als hij stiekem ook nieuwe, creatieve gerechten zou bedenken. Toch vond Chef het ook wel lastig, een goede menukaart bedenken voor het afhalen en bestellen van gerechten. Dat was toch weer even anders dan wat hij gewend is.

 

Daarom heeft hij besloten om alle gerechten zo ver mogelijk voor u voor te bereiden, en daarna koud in te pakken. Het enige wat u hoeft te doen, zijn een paar kleine handelingen om de gerechten af te maken en te verwarmen. Uiteraard heeft Chef met u meegedacht en deze bereiding bij de bestelling gevoegd.

 

Bent u al benieuwd? Kijkt u dan hier op de Chef’s Take Away & Delivery menukaart;

Bekijk het menu

Heeft u uw keuze kunnen maken uit al dat lekkers? Dan wordt het tijd voor het doorgeven van uw bestelling. U kunt de bestelling doorgeven via het contactformulier op onze website, email, telefonisch of door een privébericht te sturen naar onze Facebook-pagina. Na uw bestelling zullen wij u een Tikkie betaalverzoek sturen via Whatsapp. Wanneer deze voldaan is zal uw bestelling worden voorbereid.

 

Er zijn echter wel een paar kleine praktische details die Chef u nog wilt vertellen;

Wanneer u voor 17:00 uur bestelt, heeft u uw bestelling voor 18:00 uur in huis. Bestelt u tussen 17:00 en 18:00 uur? Dan zorgen wij dat het voor 19:30 uur bij u geleverd wordt. Als laatste optie, tussen 18:00 en 19:30 uur, zorgen wij dat we voor 20:00 uur bij u aan de deurbel staan. U kunt dus tot 19:30 uur uw bestelling bij ons plaatsen.

 

Uiteraard, mocht Chef het heel erg druk hebben, kunnen de genoemde tijden iets uitlopen. Wij geven dit aan tijdens het plaatsen van de bestelling, óf we nemen even telefonisch contact met u op. De bezorgkosten zijn gratis voor bewoners van Kamperland en Wissenkerke. Wij nemen bestellingen aan op Noord-Beveland en de kosten van de bezorging bedragen €2,50

Chef’s Take Away & Delivery

You may also like