• PERFECTE COMBINATIES

  Ontdek de perfecte combinaties van wijn en spijs tijdens onze wijnproeverij. Bij Amable selecteren we met zorg de beste wijnen die perfect samengaan met liefdevol bereide hapjes. Onze Chef werkt uitsluitend met seizoensgebonden en verse lokale producten, waardoor de basis van zijn culinaire kunstwerken altijd perfect is. Proef en beleef hoe wijn & spijs elkaar versterkt en zorgt voor een unieke ervaring die de smaakpupillen niet snel gaan vergeten.

  BEKIJK VOORBEELD MENU
 • ERVAAR

  Bij ons ervaar je hoe wijn en spijs elkaar versterken, wat resulteert in een onvergetelijke culinaire ervaring. Je smaakpapillen zullen deze belevenis niet snel vergeten. Kies uit een van onze drie arrangementen. Het "Original" arrangement biedt verrassende pareltjes uit de keuken van onze gastronoom Lloyd Nathaniël. Of ga voor de excellente wijnen van toonaangevende wijnhuizen uit de beste regio's ter wereld, zoals Chateauneuf du Pape of de Bourgogne. Kun je geen genoeg krijgen van al dit lekkers? Bestel dan gerust een extra gang. Onze High Wine is uitbreidbaar tot wel 5 gangen, waardoor je optimaal kunt blijven genieten van dit moment van genot. Klik hier voor een voorbeeldmenu, maar houd er rekening mee dat vanwege de seizoensgebonden en lokale producten de hapjes en combinaties in het restaurant kunnen variëren.

  RESERVEER
 • RESERVEER NU

  Een wijnproeverij is erg leuk om te doen met familie, vrienden of als bedrijfsuitje. Ervaar de ultieme High Wine bij Amable en laat je verrassen door onze voortreffelijke wijn-spijscombinaties. Reserveer nu en geniet samen met vrienden, familie of je collega's van een onvergetelijke culinaire reis!

  HIGH WINE INPLANNEN