Authentiek genieten van eigenzinnige gerechten

Lang was Kamperland verstoken van een eigen hervormd kerkgebouw. Dat veranderde toen in 1901 de eerste steen voor een eigen kerk werd gelegd. In de jaren zeventig van de vorige eeuw was de kerk aan groot onderhoud toe. De belangrijkste aanpassing was het vergroten van de ramen waardoor de kerk lichter werd en veel ruimer leek. Anno 2017 mocht Amable haar opwachting maken, nadat het karakteristiek kerkpand bijna 20 jaar leeg had gestaan. Na maanden van verbouwen, renoveren en restaureren werden de kerkdeuren weer opengezet. Ditmaal voor het ontvangen van gasten.

 

Eton Mess Amable

 

Nu brengt ieder seizoen een nieuwe Amabelse bode met daarin herkenbare smaken, maar ook nieuwe, innovatieve gerechten. Een lekker eigenzinnig, en authentiek menu waarin Chef zijn creativiteit de vrije loop laat. Zo zijn ze in de keuken altijd drukdoende en opzoek naar de beste ingrediënten en mooiste producten. Om er vervolgens voor ú een fantastisch en culinair diner van te maken.

 

 

“Chef Lloyd Nathaniel onderscheidt zich met zijn zaak van andere restaurants

in de buurt door een eigentijdse toets te geven aan klassiekers  en een uitzonderlijke locatie.”

– Culinair recensent Willem Asaert

 

Wijnarrangement in restaurant Amable Kamperland

 

Onze gastvrouwen zijn altijd enthousiast in hun zoektocht naar nieuwe wijnen en bieren. Niet alleen om het assortiment te versterken. Natuurlijk ook om het juiste samenspel van spijs en drank te kunnen garanderen. Want er is niets lekkerder dan een goed bijpassend wijnarrangement als begeleiding bij Chef’s creaties. Dat is écht genieten. We willen natuurlijk niets liever dan ú een Amabelse beleving te verzorgen, onder de warme sferen van het oude houten plafond.

 

”We hopen onze gasten iedere keer weer te kunnen verrassen

met de smaken die het seizoen met zich meebrengt”

– Chef

 

Dus wees welkom, kom binnen en beleef waar we als Amable zijnde voor staan!

Hopelijk tot snel in het mooiste restaurant van Zeeland.

(Al zeggen wij dat natuurlijk zelf.)

 

 

Bekijk de Amabelse Bode                                 Reserveer uw tafel