“Februari, de maand van de liefde!”, roept Chef door de keuken.

Met Valentijn wordt er bij Amable extra veel tijd en liefde gestoken in het creëren van een heerlijk menu om te serveren en te delen met u en uw geliefde. Waarom u uw liefde voor elkaar met een Valentijn diner zou moeten uiten, vraagt u Chef?

 

“Liefde is de taal van het universum”, begint Chef te vertellen. “Liefde kan je in zoveel vormen uiten”. Veel mensen kiezen ervoor om hun liefde voor elkaar te laten zien door middel van cadeautjes en lieve gebaren. Maar er zijn nog zoveel meer creatieve manieren. Soms kan je uw liefde het beste laten zien via een gemeenschappelijke liefdestaal; eten! Dat geldt natuurlijk al helemaal voor Chef. “Eten maakt een wereld waarin we onze liefde en geluk maar ook strijd en ervaringen met elkaar kunnen delen”. Of u nu iemand bent die heel erg van koken houdt, of dat u gewoon graag geniet van het maaltje dat uw partner voor u gekookt heeft. U deelt waarschijnlijk liefde door middel van eten zonder dat u het bewust doorheeft.

 

“Samen genieten van een heerlijk, verzorgd diner is wellicht wel het leukste Valentijn cadeau”. Steeds meer mensen geven voorkeur aan een gedeeld moment boven een tastbaar cadeau. Maar wat als Chef u vertelt dat u het beide tegelijkertijd kan doen? Zou dat niet perfect zijn? Eten geven als cadeau is geschikt voor iedereen! Een diner bereiden en delen met degenen van wie we houden, dat is de beste manier om onze liefde te tonen.

 

Samen eten schept vertrouwen en verbinden. Er is iets speciaals aan het delen van een maaltijd met dierbaren. Door samen te eten delen we het moment met elkaar. Een moment waarop u samen kan lachen en genieten, en elkaar kunt bijkletsen over de dagelijkse bezigheden. Een diner delen is een prachtig alternatief om “ik hou van je” te zeggen, en is altijd een goed idee. Het goede van eten is dat het een prachtige manier is om liefde en waardering aan iemand over te brengen. “U hoeft  toch niet elke dag de woorden te horen; als u het ook met eten kan zeggen’, grapt Chef.

 

“Dus”, zegt Chef, “Samen genieten van een heerlijk Valentijn diner is hét ultieme geschenk”. Maar omdat wij van Amable weten dat ieder zo zijn eigen liefdestaal spreekt, heeft Chef het dit jaar iets anders aangepakt. We geven u de kans om u uw geliefde alle gebruikelijke Valentijn geschenken te geven, in de vorm van gerechten. Van bloemen tot parels, van wijn tot chocolade, Chef heeft het allemaal bedacht.

Komt u met Valentijn bij ons in Amable genieten van de universele liefdestaal?
Bent u ook zo nieuwsgierig geworden?

Amabelse Valentijn Menu ’23