Reserveren
Veerweg 76, 4493 AT Kamperland 10:00 - 22:00 0113-852734

Reserveereen tafel
  Overons

  Zoekt u een restaurant in Kamperland? Dan bent u bij familie brasserie Amable aan het juiste adres! Bij Amable kunt u genieten de toegankelijke en verrassende gerechten in authentieke sfeer. Het restaurant is gevestigd in een voormalige kerk en hierbij zijn veel van de oude elementen intact gelaten. Zo kunt u het verleden hier nog goed terugzien in de antieke details zoals de kerkbankjes.

  RestaurantKamperland

  Bij Amable kunt u terecht voor een heerlijke lunch, diner of een lekker bakje koffie. Ook aan de kinderen is gedacht met een speciaal kindermenu. In de gerechten zijn veel Oudhollandse smaken te herkennen. Zo worden er vlees- en visklassiekers geserveerd die per ons worden afgesneden.

  Hetdorpje Kamperland

  Het dorpje Kamperland is gelegen in de Zeeuwse gemeente Noord-Beveland. Wat vroeger een vrij geïsoleerde regio was, is tegenwoordig uitgegroeid tot een aantrekkelijke regio voor toeristen. Dat is ook niet zo gek, want het heeft voor ieder wel wat te bieden. De Kamperlandse duinen zijn een fantastisch wandelgebied en iets verderop vindt u het Noordzeestrand: een van de schoonste kusten van Nederland. En dag sluit u natuurlijk af met een heerlijk diner bij Amable!